AviSub προβλ&am

Discuss about our site and forum. Tell us your thoughts and ideas.

Moderator: george

Post Reply
Victorgr
Junior Member

AviSub προβλ&am

Post by Victorgr »

Καλησπερα παιχταρα μου, ενθουσιαστικα αρχικα με το προγραμμα γιατι ειναι καταπληκτικη η ιδεα και μπαινω να ενσωματωσω υποτιτλους απο την σειρα supernatural, βαζω λοιπον ενα επεισοδιο στην τελευταια εκδοση του Avisub και το κανει κανονικα, το βαζω στο player μου και μου βγαζει τους υποτιτλους σαν επιλογη, μεχρι εκει τελεια, μετα αφου συνεχιζω με επομενο επεισοδιο και αφου βαζω το αρχειο avi και τους υποτιτλους srt ξεκιναω την διαδικασια μου φορτωνει μια φορα η μπαρα και μετα κολλαει την δευτερη φορα που παει να φορτωσει στο 3ο κουτακι και μου πεταει μνμ οτι ολοκληρωθηκε, παω να τσεκαρω το αρχειο και βλεπω οτι εχει δημιουργησει ενα αρχειο με 48mb χωρητικοτητα και οταν παταω να δω τι ειναι δεν μου βγαζει video... Συνεχιζω μπας και εχει προβλημα το συγκεκριμενο αρχειο αλλα πλεον σε οποιοδηποτε επεισοδιο και αν βαλω απο ολη την σεζον μου κανει το ιδιο, ξερεις τι παιζει, ελπιζω να εχεις την απαντηση, εχω διαβασει και τις 60 σελιδες του φορουμ insomnia αλλα τπτ ενας τυπας αντιμετωπησε το ιδιο προβλημα στις τελευταιες σελιδες αλλα κανενας δεν του απαντησε..
Post Reply